Sint op bezoek!

04-12-2018

Sinterklaas en de pieten!

Vandaag hebben we op school een zeer gezellige en goed georganiseerde Sinterklaasochtend gehad. Vanmorgen kwamen drie pieten ons verrassen met hun bezoek. Ze waren eerst Sinterklaas kwijt, maar die was al binnen omdat hij lekker op school had geslapen. Daarna hebben de kinderen van groep 1 t/m 4 nog binnen een cadeautje gekregen van de Sint en mochten ze ook voor Sinterklaas en zijn pieten optreden.

De kinderen van groep 5 t/m 8 hadden een superiseochtend en we hebben echt prachtige superises gezien. Daar is erg veel werk en aandacht aan geschonken. Super om te zien.

Ook werden we als school verrast dat er voor alle groepen nieuw spelmateriaal voor op school en in de gymzaal is aangeschaft. Dit heeft Sinterklaas samen met de Oudervereniging geregeld. Heel erg bedankt voor deze mooie cadeaus en we zullen er veel gebruik van gaan maken. Op de speelplaats is ook een schaakspel gemaakt waar iedereen "live" op mag schaken.

Het was een leuke dag waar alle kinderen van genoten. Dank je wel voor iedereen die iets gedaan vandaag of tijdens de voorbereiding!

Powered by BasisOnline