Schoolbibliotheek Het Munsterbiebke

Er wordt hard gewerkt aan onze bieb op school. Vorig schooljaar is al een tekenwedstrijd geweest en heeft onze bieb een eigen logo gekregen, getekend door Marie Penners - nu leerling van groep 8. Ook heeft de bieb nu een eigen naam, het Munsterbiebke - verzonnen door Kean in 't Panhuis, ook leerling van groep 8. Onze biebmiep, juf Truus, heeft de bieb gezellig ingericht met leuke hoekjes en zitzakken. Het assortiment is behoorlijk uitgebreid dankzij juf Maddy. Zij heeft ook het uitleensysteem veranderd en nu kunnen de leerlingen thuis via een link kijken wat we in de schoolbiebcollectie hebben. Hartstikke handig! De link staat hieronder. Veel leesplezier!                                                                             
https://munstergeleen.auralibrary.nl/                

Verder kunnen de leerlingen gratis lid worden van de bieb in gemeente Sittard. U kunt het bijbehorende formulier onder downloaden. 

toestemmingsformulier aanvraag bibliotheekpas De Domijnen via school

Wilt u eens op een andere manier lezen? Probeer eens Yoleo lezen!

Makkelijk lezen met Yoleo!

Hoe cool is dit! https://www.kinderboeken.nl/inspiratie/team-dog-man/
Op bovenstaande link kunnen leerlingen zich inschrijven, wel akkoord nodig van ouders, en krijgen ze 3 keer per jaar allerlei informatie over nieuw verschenen jeugdboeken, vol met sneakpreviews, exclusieve downloads en gave winacties. En ze ontvangen als lid van het Team Dog Man 1x per jaar post van de blaffende boevenvanger. Zo zijn ze altijd op de hoogte van nieuwe leesboeken en worden ze enthousiast gemaakt om te lezen en wie weet, ouders ook.
 

 
 
 
       

Powered by BasisOnline