Laatste nieuws!

Hoera.......het is geopend

Beste ouders,

Na een lange tijd van wachten is eindelijk ons nieuwe, geweldige speeltoestel officieel geopend. Yves Segers, oudste leerling van de school, mocht als eerste naar beneden glijden en daarna als echte "koning" het lint doorknippen. Vanaf vandaag mogen dus alle kinderen van dit toestel gebruik maken. Tijdens de pauze vandaag hebben we al heel veel kinderen zien klimmen, glijden, klauteren en rollen. Het zag er fantastisch uit. We zijn er als school heel blij mee en vooral erg trots op!

Namens alle kinderen en medewerkers van bs Munstergeleen wil ik iedereen die iets heeft betekend om dit mogelijk te maken van harte bedanken. Er zit ontzettend veel tijd, planning en energie in om dit zo te kunnen maken. Geweldig dat we dit met elkaar hebben kunnen realiseren. Ook dank je wel aan het bedrijf Leers, de TSO en de Oudervereniging voor het beschikbaar stellen van materialen of de financiële bijdrage. En vooral alle ouders, teamleden, leden van de OV en andere vrijwilligers die hier bij betrokken zijn, heel veel dank en waardering!

Ik wens alle kinderen heel veel speelplezier!

Met vriendelijke groeten,

Ronald Kooi

Directeur

Voorleeswedstrijd!

Vrijdag 12 oktober was de finale van de voorleeswedstrijd. 
Van te voren had de voorronde al plaatsgevonden in de groepen. De winnaars uit deze voorrondes waren Puck uit groep 4/5, Djayo uit groep 5/6, Guusje uit groep 6. Groep 7 had Noemie als finalist, groep 7/8 Aya en groep 8 Jarno. Na een boeiende finale had de jury het moeilijk. De punten moesten wel twee keer nageteld worden! Al enkele jaren wonnen steeds meisjes, maar nu won een jongen, namelijk Jarno uit groep 8! Gefeliciteerd en veel succes in de regionale voorleeswedstrijd!

Powered by BasisOnline